Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Och på den andra dagen…

Styrketräning i måndags, två dagar har nu gått och benen är inte att leka med :S Känner mig skapligt o-mobil och gammal. Kvitto på att det i alla fall var tungt för benen! haha. Nu ska jag försöka kräma ur några watt till på monarken. Det är inte helt ovanligt att det känns stelt som tusan men att det blir lindrigare efter lite rull och sen går det ändå att köra hårt. Otroligt vad kroppen klarar av. Sen ska jag åka en sväng till Uppsala i lite ärenden. Ska bland annat handla lite, ikväll får ja besök av en Svensk Mästare och hans trevliga fästmö! Spännande!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.