Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

 

Tänka sig att det hunnit bli nyårsafton! Känns som att det var minst 365 dagar sen sist;) Var iväg till Vallentuna och kutade någon typ av nyårslopp på förmiddagen. Hade väl planer på att springa en sväng idag men att få kuta med nummerlapp gjorde ju det hela ännu roligare:) mest för skojs skull men självklart växte hornen… trevligt äventyr med bror, far och en väldigt god vän till familjen:) Kort race men jag hann bli trött på de fem kilometrarna som avverkades, märks att man inte springer så ofta längre! Ikväll blir det god mat och mys med familjen! Vill önska er alla gott nytt år! Ta det lugnt med champagnen och skjut fyrverkerierna vertikalt;)

Annons

image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.