Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nya projekt på gång!

Efter jobbiga fyror tillsammans med MIA åkte ja till Uppsala en sväng. Fick en kul idé till ett litet projekt för några dagar sedan och behövde åka till IKEA. Nu är ja inne i en sån där period då det bara sprutar av fiffiga idéer och lösningar på en massa problem som egentligen inte finns;) haha.

Den här gången blev det en rätt så annorlunda spegel.
Här får ni receptet:
Ingredienser
1st Cosmic carbone sl fälg (Går säkert med andra men en viss höjd på profilen krävs)
1st Spegel från IKEA Modell Kolja, 55cm i diameter.
1 ca 55×3.1415926535….ni förstår….cm lång sträng med silikon.

Placera spegeln på ett föremål så att den ligger stadigt, t.ex. En bok.
Lägg en sträng med silikon längst ute, så nära kanten det går.
Sikta in fälgen, tryck till och vänta.
När det torkat är det bara hänga upp den på väggen! En fördel med Cosmicfälgen är att de gamla hålen för ekrarna funkar asbra som hängare!

Annons

Kan avslöja att det finns fler knasiga idéer men det kommer så småningom! Fick hem kul läsning i brevlådan idag också! Svenska Cycling plus tycker jag är en riktigt bra cykeltidning, mycket intressant och kul läsning. Även deklarationen bjöd på glada nyheter med några kronor i rätt riktning:)

Glöm inte att det är TT här i Sigtuna på söndag kl 10, i Hällsbo där OK-stugan stod, finns länk om ni bläddrar ned lite. Men ja kommer även vara där imorgon samma tid för att mjuka upp banan om nån är sugen.
Trevlig helg på er!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.