Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nya långa lugnet, några bilder och resultat.

Nu är ja på väg hem efter att ha kört full fart uppe i Falun. Det var ett kul lopp, en fin bana! Första loopen gick väldigt snabbt, i stort sett bara grusväg. Den andra loopen var rätt stökig, inte svårt men stökigt, tror en 29:a inte hade varit så dumt där! Tredje och sista loopen bjöd dels på en hel del upp och ned. Men även banans finaste partier med doserade kurvor. Loppet gick rätt bra. Hängde med hyfsat i början men sen när det blev stig och en del uppför orkade ja inte riktigt hänga på. I slutet av sista loopen kom ja ikapp Christoffer Kvist från Borlänge, körde om och försökte komma före i mål…men förlorade spurten:( Det blev en 19:e plats idag. inte helt nöjd men inte missnöjd heller…vann gjorde Wengelin med över 2 minuter till Darvell som dessutom fyller år idag, grattis! Emmy vann damernas elitklass. Nu är det skönt att vara på väg hem!

Annons


Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.