Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nu ska det byggas tävlingscykel!

Fick delarna idag som jag glömde ta med i förrgår… Men bortsett från rätt styre så har jag nu samtliga delar. Det är en hel del delar! Anledningen till att det tagit lite tid att få upp en bild märker ni snart… Halva vardagsrumsgolvet var fullt med cykel när jag höll på att fotograferade. Nyfikna på spec? det enklaste är väl att kolla på bilden men jag listar upp prylarna också

Ram – Corratec Revolution SL
Hjul – American Classic -Mtb race
Däck – Maxxis Ikon
Drivlina – Sram XX1
Framgaffel – Rock shox Sid
Thru axle – Tune
Bromsar – Avid XX
Skivor – Avid eller Innolite, inte bestämt mig ännu
Sadel – Tune Speedneedle
Sadelstolpe – Innolite
Sadelstolpsklämma – Innolite
Styre – Innolite
Styrstam – Xlc
Handtag – Lizardskins
Pedaler – Exustar
Flaskställ – Exustar

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.