Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nu får det vara nog…

Nu vill ja inte ha mer vinter… Nu vill ja ha vår…massor av vår! Men idag fick ja uppleva några vårtecken i alla fall. Dubbdäcken åkte av vintercykeln, ja skottade ut lite av snödrivorna på asfalten så att dom inte ska ligga till mitten av juli… Idag tog ja dessutom fram grillen och brassade på lite lunch! Så lite vårkärlek har legat i luften! Var iväg och fick massage nu på eftermiddagen också, fy fan vad skönt det är, man känner sig lite som en kung när man ligger där och blir knådad:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.