Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nu börjar det!

Ja lever i nuet, men ja levde även igår och tänkte bara kort berätta att hela familjen åt en supergod middag igår, kyckling med soltorkade tomater…mums! Var även till Märsta och hämtade Emil, han följde med hem till mor och far och löste världsproblem under kvällen. Nu börjar säsongen här hemma i Sverige. Idag är det Keps cup som står på schemat och sen är det i stort sett tävlingar varje helg fram tills dess att cx cupen är slut….typ i december! Återkommer senare med en kanonbild men den får ni vänta lite till på!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.