Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nu är våren kommen!

Eller den närmar sig i alla fall med enorma stormsteg! Det är en vecka kvar nu till dess att ja flyger ner till Cypern. Ska bli tokigt kul! Dagar som denna gör dock att man uppskattar Sverige en hel del också! Dagens förmiddagspass blev fyra snabba och hårda varv runt Trollstigen! Den banan blir bara roligare och roligare! Satte nytt personbästa idag. Tiden 8:43:2 på nästan 1,5 km skvallrar lite om att det inte är cykelvasaföre på banan. Eller att min form är extremt dålig:) hahaha! Ja hoppas på den första anledningen. Idag var det så varmt och skönt att ja till och med kunde köra i sommarhandskar! Göttttt! Nu lite lunch och sen jobb, ladda om inför kvällens pass! Snacka om att sånt här väder verkligen boooostar motivationsdepåerna!

Inga sura miner här inte…
Fågelkvitter, total avsaknad av snö och inte en decimeter kläder åt alla håll på kroppen – vad är definitionen på vår egentligen;) 
Cykeln ligger i startfållan, redo att ta sig an Trollstigen XCO

Moln och syren…. Och nå skräp i förgrunden:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.