Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Norrort Lightbulb – Resultat och totalen

Här kommer resultaten från gårdagens Norrort Lightbulb. En hel del pillande i exceldokument hit och dit men fan vad smidigt det är med chiputrustning. Misstänker att det skulle vara lite halvklurigt att hålla koll på alla passeringar och varvningar…i mörkret! Här kommer först en resultatlista från igår. Samtliga namn är med största sannolikhet slarvigt felstavade men det ingår i startavgiften…
Sen kommer sammanställningarna i samtliga klasser.

Ni har väl inte glömt det här?!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.