Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Norrort Lightbulb, näst sista chansen!

Nu är det snart dags igen! Ännu en onsdag som går i pannlampan- och mountainbikens tecken. Ikväll kör vi ute i Knivsta där “Herr Stark” står för bana. Varvet blir lite längre än på en del andra banor så vill man hinna provköra ordentligt och vet med sig att man inte är snabb som ljuset kan man vara där lite tidigare. Räkna att ett varv tar 12-15 minuter i hyfsat hög fart. Jag kommer vara där senast 18:00 och börjar då pilla med chiputrustningen och så. Banan kommer vara färdigpilad från kl 18:00, chip delas ut runt 1830 och sen kör vi start som vanligt vid 19:00. En fågel viskade i mitt öra att vi kanske får mästarbesök ikväll…men vi får se! Fick en bild från banbyggarna 🙂

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.