Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Norrort Lightbulb i bilder!

Kul! Ikväll var det tredje omgången av Norrort Lightbulb. Tyvärr kunde jag själv inte vara med och kriga eftersom jag varit lite kass i halsen senaste dagarna. Vill inte äventyra formen inför SM nästa helg. Istället fick jag vara arrangör, flygande kommisarie och fotograf! Alla 27 deltagare verkade riktigt glada med bana och arrangemang så jag skötte väl de tre uppgifterna hyfsat. Hade såklart hjälp av bland annat familjen Wulff och Stark för att inte glömma Kippilä som hade fixat bana! Stort tack till sponsorerna, Upplands Vattenskärning, Cycling plus och Allt om MTB samt Koivunen! Här kommer en laddning bilder som jag tog. Min kära far var också på plats och for runt med kameran så det är inte omöjligt att det kommer fler bilder så småningom! Länka till www.Jeppman.com om de används i sociala medier 🙂 Tack.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.