Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Norrort Lightbulb 2016 är över

Tiden går fort och årets upplaga av Norrort Lightbulb är över. Det har varit väldigt uppskattat vilket är kul att se när man lägger ner en hel del tid och energi på att arrangera 🙂 Det blev en väldigt mysig och rolig avslutning här i Sigtuna på min hemmabana. Min kära mor hade bakat Lussekissemisser och jag hade fixat glögg, pepparkakor och skumtomtar! haha! Snö i skogen och på en del av stigarna. Ett stort tack till alla deltagare, sponsorer (Sveadiesel, Lidingöloppet MTB, Cyclingplus/AlltomMTB, Hyttnäs Catering och mitt egna Kaffeverkstan) och till er som hjälpt mig arrangera denna fantastiskt roliga och uppskattade cup!
Tänkte gratulera segrarna/segrarinnan i de olika klasserna, Jag själv, Svante Carlsson och Kristina Lundwall.
Den fantastiskt fina Lupine Piko X4 som Sveadiesel sponsrade med lottades ut till Ronnie Jansson. Startplatserna till Lidingöloppet mtb vann Joakim Ramstedt och Fredrik Silvén. Prenumerationer på Allt om MTB vann Stefan Dahl, Hans Andreasson och Kristina Lundwall Stort grattis till er alla! Ni cyklister som förgyllt denna cup är levande bevis på att mörker och kyla inte är ett hinder för träning vintertid!

15293376_10153870137995356_1159307406_o Sammanställning_båda_2016

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.