Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Norrort Lightbulb 2015!

Ännu en gång har sommaren nått sitt slut och istället kan vi njuta av en ovanligt härlig höst. Kylan kommer smygande och likaså mörkret! Men frukta inte kära vänner! Med hösten kommer också glädjen i att få ta fram och ladda pannlamporna! Med den här bilden kan jag meddela er att Norrort Lightbulb 2015 håller på att planeras för fullt! Upplägget kommer i stort påminna om 2014 års upplägg och Cup som blev väldigt uppskattad, dock kommer några små justeringar göras för att spara lite arbete för framförallt mig som höll/håller i trådarna. Framtiden ser mörk ut, på ett bra sätt! IMG_0703_2

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.