Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ni glömmer väl för Guds skull inte…

Att fira idag! Vad firar vi? Att det är fredag? Kanske det, för vissa innebär det en påse “Fredags-Polly” för andra är det grillen som skall fram. Men det är något annat vi firar, nämligen att det är Äggets eller Äggens dag idag. Ägg är faktiskt ett imponerande livsmedel, man kan göra så sjukt mycket med hjälp av ägg; steka ägg, äggröra, maränger, äggstanning till pajer, glass, pannkaka, majonäs, äggtoddy. Ja en massa saker helt enkelt. Nu ska inte ja vara nån äggspert men visste ni att ägg innehåller alla 8 essentiella aminosyror, det innehåller dessutom en hel del D-vitamin, E-vitamin, folat och selen. Nu ska ja äta en äggsmörgås med äggstra allt! Så gott med lagom medium/hårdkokt ägg och dillkaviar, sen har jag min personliga favorit som vissa tycker är lite äggcklig, en smörgås med ägg, kaviar… Inget konstigt so far… Med en sista ingrediensen banan är lite otippad men det passar bra, sötma från banan och sälta från kaviar, dra på trissor! Vad ska ni käka för ägget på denna äggiga fredag? Skriv en kommentar;)

Annons
Hustomtarna har vissa erfarenheter av ägg…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.