Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Naturskönt

Var ute en sväng och tog en skön promenad tillsammans med sensorförsedda älskling (kameran). Försökte hitta nån kul fågel att knäppa kort på men det var inte så lätt. Man hade ju inte tackat nej till ett objektiv med lite häftigare brännvidd. Fick ändå syn på en drös olika fåglar bara på den lilla promenaden och lyckades ta kort på några av de! En skön avslutning på en bra helg!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.