Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nationaldagsbilden 2014

Du gamla du fria! Nu är det nationaldagen och då ska flaggan upp, samtliga flaggor! Ikväll är det Arlanda Test Track race som Smack arrangerar. Jag tänkte inte köra utan tar med mig kamerautrustningen och tänkte plåta lite istället 🙂 Rätt kul tävling faktiskt, kanske att man kan ta en sväng med bilen när allt är klart 😉 haha
Jag får lov att spara på hälsan inför Lida Loop på söndag. Då KOMMER jag vara frisk, vare sig förkylningen vill eller inte! Ha nu en riktigt trevlig nationaldag och se till att flagga!

Annons
Finn 8 fel…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.