Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Närmar sig slutet

En lång visit i Kina börjar nu närma sig sitt slut. Men innan dess väntar ett sista race som körs imorgon. Vi hade en lång transfer igår men jag hann i alla fall simma en sväng på hotellet innan vi drog. Fick till ett köttigt löppass i förrgår också som börjar kännas rätt ordentligt i vaderna nu 😀 Skönt med lite träningsvärk! Jag längtar hem till mina cyklar men kommer sakna maten här nere. SÅ gott med alla grönsaker och obegränsad tillgång till maträtter med mumsiga svampar och grejer. Soppan stod jag över dock… Ses snart!

Jesper_Andersson_IMG_0379 Jesper_Andersson_IMG_0372 Jesper_Andersson_IMG_0361 Jesper_Andersson_DSC_2883 Jesper_Andersson_DSC_2877 Jesper_Andersson_IMG_0386 Jesper_Andersson_IMG_0380 IMG_0374_bw

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.