Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mysmorgon och packning

Nu känns det verkligen som september! En mysig morgondimma som gör att varenda spindeltråd lyser upp och gör skogen till ett skådespel. Jag har ägnat morgonen åt att packa det sista inför resan. Ska bli jävligt kul att komma iväg och cykla lite i Thailand. Får se om ja lyckas sitta still i tio timmar… Hade varit fiffigt med en rese-Monark som man kan packa upp och fördriva resan med! Distanspass på 10 000 meters höjd! Haha. Jag har laddat upp med läsbart, film och musik. Köpte ett par lurar nyligen med aktiv brusreducering som tar bort i stort sett allt ljud utifrån, de är värda all det extra utrymme de kräver och kommer gå varma under resan! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.