Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mysiga vinterbilder

Efter att ha köttat med MIA i morse tog jag och bror på oss benen och gick hem till Mor och Far som bjöd på lunch. Gick över Garnsviken, kul att se allt folk som är ute och njuter av isen! Tänkte att jag kunde dela med mig av lite bilder jag tyckte blev mysiga. Imorgon är planen att testa nya simhallen i Märsta. Om nån är sugen så är jag där vid 0700 och gör bomben…jag menar simmar seriöst!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.