Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mysig fotografering och lunchlöp

Var ute en sväng på förmiddagen och fotograferade lite till nästa nummer av Allt om MTB. Det kommer bli ett tokigt bra nummer! Det kan jag lova er! Kan knappt hålla mig, även om jag vet i stort vad det kommer att innehålla så är det alltid så kul att få se hur det blir när man väl håller i den färdiga tidningen! Fram till den 13:e januari får man vänta. Då kommer det ut i butik, prenumeranter får nöjet att läsa den något tidigare! Idag var det ett sånt där mysigt ljus som bara blev ännu mysigare med lite extern blixt! Kul när det blir som man tänkt sig.

Annons

Efter fotograferandet var jag ut och kutade en sväng huvudsakligen i skogen. Mysigt när vädret är så fint! 
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.