Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Myser, det är ju fredag!

Fredag idag och ja har precis kört ett bra pass på MIA. Kändes som att ja fick till det precis så som ja ville ha det. Blev en lite senare start än vanligt men då han frukosten lägga sig en hel del. 

Annons
Svettigt! Ja kör självklart inte passet med långärmat, då är det bara byxor som gäller. Men det är skönt att få på sig nå varmt när intensiteten sjunker, man blir kall snabbt. Ha en trevlig fredag kära läsare! Kan man hoppas på lite hustomtar i eftermiddag? Ja tror det;)
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.