Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mycket tävlande på G :D

Säsongen är verkligen i full gung och nu är det tävling i stort sett varje helg. Helgen som kommer nu är det Borlänge Tour, helt klart en av favoriterna i kalendern. Såg att de gjort om upplägget lite och istället för eliminering på fredag blir det en prolog/tempo på runt 7 kilometer. Helgen efter det är det dags för andra deltävlingen ur Enduro Sweden Series, då ska jag ner till Bästkusten och Göteborg. Sen helgen efter det är det enduro i Stockholm. Det blir en del farande men nu är det kul, lägger långloppen lite åt sidan, kanske att man kommer tillbaka till det men i dagsläget är jag rätt mätt på att köra långlopp…

Efter en förmiddag med kyrkklockejobb blev det till att spana i Formel 1 loppet från den gångna helgen, hade inte hunnit se det och jag har varit nervös och orolig varje gång jag spanat in sociala medier. Som tur var hade jag helt och hållet lyckats undgå att få redo på något om racet så det blev en minst sagt trevlig upplevelse. Vilket race, säsongens sannolikt bästa!

Var också ut en sväng på en lugn lekrunda tillsammans med Smack-Morgan, eller ska jag kanske skriva CykelhusetMorgan? Han cyklar också “med stöd” från Cykelhuset 🙂 Nu blir det lite jobb framför dumburken! Liten film från cykelturen kommer snart på mitt instagramkonto: jeppman88

Annons

Fil 000 (1).jpeg_Jesper_Andersson Fil 001 (1).jpeg_Jesper_Andersson Fil 002 (1).jpeg_Jesper_Andersson

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.