Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mr December och Fet uppgradering

Jag visste att Cycling Plus hade en kalender men jag hade missat vilken bild de skulle använda!

Håller på att pilla lite med fatbiken. Med en ursprungsvikt på ganska precis 15 kg så finns det lite att ta på. Kul med projekt! Det här gillar ja! Idag kom det andra däck. Ingen extrem viktbesparing men mönstret ser lovande ut. Spindelmönstret ersätts med mer nabbar. Vart kan man spara vikt måntro…behöver vajrarna verkligen så många kardeler 😉 hehe

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.