Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Tiden går fort och det har redan hunnit bli November! Novemberkaktusen blommar för fullt och snart lär väl första snöflingorna falla. Min irriterade hals fortsätter att irritera mig och jag tog det säkra före det osäkrade och hoppade att träna idag. Får se om man kanske kan rulla lite lätt på eftermiddagen men jag vill verkligen inte riskera att bli ordentligt risig nu inför SM i Cyclocross nästa helg. Apropå November är det ju också Movember. Mustachsparande under en månads tid?! En månad…då lär jag hinna få ett eller kanske två ranka strån 😉

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.