Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mot svenska mästerskapen!

Nu är ja på väg på min resa ner mot Jönköping och SM i XCO. Smurfen är minst sagt fullpackad… Va fan ska ja göra med alla prylar?! Haha! Ja ska cykla i typ 1,5 timmar och har med ett mindre flyttlass. Men hellre det än att stå där nere och sakna något:) Det är molnigt vilket är skönt när bilen bara är utrustad med WC (window-conditioner). Kamerastativet är på plast, nu sätter ja mig i passagerarsätet och läser senaste numret av tidningen Baka;)

Annons
Bilden är iscensatt 😉

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.