Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mot Skara och swecup i cx

Nu har ja kört mitt uppladdningspass med MIA. Tavlan ser ut som ett avancerat chiffer men det finns ett system bakom strecken. Har laddat på med en stor och god lunch… Nu väntar en Lååååång bilresa! Men sen kommer jag ner till Skara. Ska bli tokigt kul att tävla i helgen. Fan vad det ska köttas. Hoppas att jag har pangben i helgen:)

Annons
Laddat med finkaffe också

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.