Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Vilken härlig morgon, sol och lagom temperatur. På med CamelBaken lastad med badkläder och sedan ut i härliga luften. Kutade lite i skogen p väg upp till simhallen där alla andra också tycktes vara. Första gången det blev lite trångt. Men jag fick till mitt pass innan jag lunkade hem. Nu är jag trötter och ska påbörja dagens arbete! Ha en bra dag!

Jesper_Andersson_DSCN3129 Jesper_Andersson_DSCN3128

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.