Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Morgonlyx

Nu börjar man bli riktigt bortskämd med fint väder! Skulle inte förvåna mig om det vänder lagom till nästa helg då det är SM.  Nu sitter ja och njuter av en kaffe som blev riktigt bra. Fin crema, bra skumning av mjölken även om hällningen inte är den vackraste. Till kaffet serveras Banangröt au four, jepp! Gröt tillagad i ugnen under tiden ja var ut och kutade en liten sväng! Snart blir det jobb och ikväll ska det trampas TT:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.