Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Morgonduathlet

Någon duathlet vet ja inte om jag kan titulera mig som men jag har i alla fall varit ute och sprungit en sväng för att sedan plaska uppe i simhallen. Nu är det slut på lek och sträcksim. Nu är det olika intervaller med olika simsätt. Det är klart att det är kul att ligga och pressa i försök och förhoppning om att simma 1000 meter snabbare än gången innan. Men kryddar man lite med intervaller blir det genast roligare! Nu blir det återhämtning, på mer kompressionssleeves från CEP och skriva lite till Allt om Mtb. Föresten!!! Har ni sett att Cycling plus har en julkalender med en massa roliga, fina och exklusiva prylar?! Kika på www.cyclingplus.se 

Annons
Aaaaahhh Depresso! Kaffet snart slut… Måste in till Kaffecompagniet och fylla förråden!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.