Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Morgon-Triathlon

Inleder dagen med lite triathlonliknande träning, eller kanske snarare duathlon med kaffedrickande som tillägg. Osäker på om kaffedrickande räknas med helt och hållet i triathlon. Jag har hursomhelst kutat en liten sväng upp till simhallen där jag plaskade villigt. Hade nästan bassängen för mig själv, skönt när man håller på att plaska likt en lekande lax i vattnet. Annie Söderberg, RedRabbitRacing som gör mitt träningsprogram har lagt in ryggsim utöver fri- och bröstsim. Jag har simmat extremt lite ryggsim och det ser säkert ut som att jag försöker misshandla vattnet men jag tror det är riktigt bra, blir sjukt trött av det i alla fall:) Och nej, ni behöver inte vara oroliga. Jag har inte för avsikt att bli någon triathlet, men det är alltid kul med lite omväxling! Ikväll ska jag på födelsedagskalas hos en intressant och duktig idrottare:) spännande!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.