Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Mitt bästa cx race!

Tävlandet började lite si och så idag. Jag har haft en retsam hosta och var rädd att det skulle hindra mig ordentligt.. Testkörde banan men krängde av bakdäcket i en liten backe. Snabbt in i depån och bytte till kanttrådsdäck. Sen gick det bara bättre och bättre. Startade i första startled och gick på rätt hårt för att hänga med. Kände direkt att benen svarade över förväntan och jag hade inga större problem att hänga med i tempot. Tappade täten men låg med bra i andragruppen. När det var ett varv kvar körde jag lite taktiskt och lyckades spurta till mig en fjärdeplats!! Min bästa cx race någonsin! Kul! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.