Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Missa inte cupavslutningen

Ursäkta tjatigheten kring pannlampecupen. Men idag är det cupavslutning så efter idag blir det inte så mycket pannlampetjat! haha. Vi har samlat ihop fina priser som skall delas ut. Förutom vandringspokalerna, som jag för övrigt blev tokigt nöjd med… Så kommer vinnarna i helljusklasserna få varsin helårsprenumeration av tidningen Allt Om MTB, Koivunen är med och sponsrar med godsaker som jag vet kommer uppskattas! Som om det inte vore nog kommer det även finnas juligt fika, glögg, kaffe… ja ni hör!! Jag och/eller några till kommer vara på plats från och med 1800-tiden. Anmälan vid 1830 och sen sker starten 1900. I skrivande stund ser vädret lite grått och kanske inte så jätteroligt ut, men jag lovar att när mörkret kommer kommer man inte se det gråa i alla fall! Vi har tänkt oss start vid nya skidstugan uppe i Märsta Industriområde, knappar man in Bristavägen 21 borde man hamna någorlunda rätt. Ta med en 20-lapp om ni ska ha chip och ytterligare en 20:a för juligt fika.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.