Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Misären fortsatte…

Det här boendet är lite komiskt… det är en ständig kamp mot energiförbrukningen, drar man på värmen och vrider upp volymen på tv’n går säkringarna;) Avloppet har sagt upp sig så igår höll vi på att renovera det.. höjdpunkten var ändå igår när vi skulle ut och rottweilern här vid boendet hade grävt sig ut ur sin inhängnad och satt hungrig på trappen utanför och spana på oss. Inte så lätt att komma ut och återställa säkringarna när hunden sitter utanför – en mörk natt med andra ord. Efter lite mer strul imorse kom vi ut på en fantastisk runda med ibland helt magiska stigar! Tror jag eventuellt upplevde den lurigaste stigen någonsin idag. Jävulskt brant och löst underlag – svinkul! Lite bilder från dagen som slutade hemma efter lite cykling genom mörkret.

IMG_1126_JesperAnderssonPhotography IMG_1128_JesperAnderssonPhotography IMG_1131_JesperAnderssonPhotography IMG_1135_JesperAnderssonPhotography IMG_1148_JesperAnderssonPhotography IMG_1154_JesperAnderssonPhotography IMG_1160_JesperAnderssonPhotography IMG_1163_JesperAnderssonPhotography IMG_1182_JesperAnderssonPhotography IMG_1179_JesperAnderssonPhotography IMG_1188_JesperAnderssonPhotography IMG_1197_JesperAnderssonPhotography IMG_1201_JesperAnderssonPhotography IMG_1205_JesperAnderssonPhotography IMG_1221_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.