Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Midgårdsbadat

Idag var det dags att testa nya simhallen i Märsta, midgårdsbadet. Lite längre dit än till simhallen här i Sigtuna så istället för löparskor blev det cykel till och från badet. Mysigt att cykla i mörket med pannlampa! Bytte om och tog mig in till själva bassängen. Testade att doppa tån och funderade direkt om jag verkligen kände rätt. Grymt varmt i vattnet, här i Sigtuna fryser ja oftast de första fyra längderna innan man kommit upp ordentligt i temperatur. Här var det nästan för varmt direkt. När jag försökte gasa lite höll ja på att få värmeslag! Gjorde mina längder och cyklade hem och har precis ätit frulle! Nyårsafton idag också! Hade tänkt publicera lite godbitar från det gångna året…men de kommer lite senare:) hare bra så länge!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.