Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Middagstips för sjuka

Det borde väl vara bra med näringstäta livsmedel vid sjukdom. Vad sägs om det här smörgåsbordet?! Man läser ju att det ska vara färgrikt om man vill få i sig många olika nyttigheter. Ja äter massor av frukt och grönt men verkar åka dit på en och annan förkylning ändå. Brukar skylla på dom där som går och hostar med öppen mun. Nu ska ja boosta kroppen med nyttigheter. Ner i mixern, gott blev det inte men oj vad frisk ja kommer bli!

Så här långt är allt “grönt”
Här börjar något vansinnigt ta form

…. Och här har det gått för långt!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.