Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Med kamera i fina Örebro

Efter dagens jobb var jag ut och fotograferade lite här i Örebro. En väldigt trevlig stad som jag varit väldigt lite i. En väldigt komplett håla! Promenerade förbi en väldigt trevlig butik, Kaffemästaren. En butik där man man kunde köpa allt ifrån bönor, till mjölkskummare och ytterst kostsamma kaffemaskiner. Lagom syssla på en vilodag. Var också ut med far och åt en suverän Lasagne på Paolos efter tips från Annie och Wengelin. Imorgon blir det jobb igen och med största sannolikhet hinner jag hem lagom så ja hinner kötta lite på cykeln.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.