Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Många nya stigar!

Ja har ägnat förmiddagen åt distanstrampande med Morgan och Allan från smack. Körde bort mot Kairo och drog där in i skogen på nya stigar. Kom in på vad ja tror är ett milspår som bitvis var fruktansvärt. Den här bilden är tagen i ett lyckorus över grymma hällar och stigar! Kom ut på ett fält och tro det eller ej men fick syn på två havsörnar! Vilka mäktiga fåglar!!

Annons
Vi körde vidare, ut på lite cykelbanor och vända norrut i Rotebro. Sen blev det medvind:) Kom in på en misärstig som går parallellt med E4:an från Löwenströmska och en bit norrut. Helt söndertrampad av hästar och cyklarna blev imponerat leriga! Körde upp mot Arlanda där Farbröderna vek av. Ja segla vidare till Knivsta och kriga motvind där ifrån och hem:) Kände mig relativt stark hela passet, ingen risk för bonkning… Måste varit överdosen indisk buffé plus godsaker till bion som gav mig energi;) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.