Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Måndagssmärta

Ja lämnar ljuset bakom mig och träder in i the dark side…

En ganska händelselös måndag. Jobbade lite på förmiddagen och for iväg en sväng till Enköping med far och fotograferade lite i en klockstapel. Åkte förbi Mssport och plockade upp ett par Exustarpedaler och ett exustarflaskställ till tävlingscykeln. Ja gillar exustarpedalerna, lätta, men inte på bekostnad av funktion. Jämför man med crank brothers så är de inte nämnvärt tyngre men är sådär distinkta nästan som ett par xtr. När man sedan tar med priset i beräkningen så tror ja det är svårt att hitta någon värdig utmanare! När ja kom hem från dagens små uppdrag blev ja tokigt trött, tog tillochmed en liten tupplur. Men nu har ja kört ett fruktsvärt smärtfyllt intervallpass på rullen RUT (som är en förkortning för Rullen Utbringar Trötthet) så nu är ja människa igen! Lite vetenskapens värld på det här! P.s.  Idag trillade senaste numret av CyclingPlus ner i briefladen, tänkte ge er en liten teaser vad man kan läsa om i den!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.