Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Man klagar inte…

Kolla utsikten från dagens arbetsplats! 

Annons
Dagen bjuder på lite kyrkklockejobb såhär på morgonkvisten. Tänkte sedan ut och rulla lite lätt och se att hojen funkar som den ska inför helgens tävling. Tänkte köra på min Corratec Revolution. Tror att det är en fördel att få cykeln lätt framför att ha fullgunget på den banan. Apropå banan så åt ja en grym Banangröt imorse! Har fått till ett suveränt recept! 
Inte direkt handikappanpassat 😉 haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.