Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lyxhotell i Norrping

Snart är det dags sätta sig i bilen och rulla ner sista biten från Norrköping till Eksjö där dagens race går. Har tillbringat natten hos Figge som igår bjöd på min favoriträtt, lasagne! Idag fick jag gott kaffe och hemmacentrifugerad juice! Rena rama lyxhotellet! Med den här uppladdningen kan det ju inte annat än gå superfort? Sjukt laddad, även om jag fått någon liten retsam hosta… Regnar lite lätt… Men det hör cx till:) håll tummarna! Starten går 14:00

Annons
Laddad…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.