Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lyxgröt och Keps cup

Lyxgröt till frukost. Hur kan gröt vara lyxig? Vad är lyx? Ja gjorde i alla fall min underbart goda Banangröt men med lyxen att ja körde gröten i ugnen i en ugnssäker form efter att den fått koka upp på spisen. Mums! Nu är jag, tillsammans med familjen Wulff på väg till Tullinge för att köra Keps Cup. Vädret är underbart! Hoppas det finns lite pang i benen.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.