Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lugnt rull och film…

På förmiddan var jag och Wengan iväg till flygplatsen och lämna tillbaka hyrbilen. Inga repor, bucklor eller andra skador trots vänstertrafik! Några tutningar och ifrågasättande handgester men inte mycket värre än så! Vi packade in cyklarna och trampade tillbaka mot mer centrala delarna av Larnaka. Här nere är det någon typ av högtidsdag. Vår granne sa något om ”Green day”, trodde det var ett popband? Parkerna var fulla av folk som grilla, spela musik och flög drake, såg trevligt ut. Vi rullade bort mot Voroklinibanan och kom plötsligt ikapp Annie och Carro som också var på väg dit. Det fick bli en dag med lätt rull och lite teknikträning idag. Vet inte om det var optimalt att över huvud taget vara ute att rulla men annars hade jag brutit ihop psykiskt! Kul som tusan var det i alla fall. Körde lite i utförskörningarna, testade olika spår med mera.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.