Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Luftat Husqvarnan!

Efter jobb blev det dags för träning. Var ner på elljusspåret och körde varv efter varv halvt över en massa gående och springande motionärer. Men dom var så trevliga och glada så det funka bra. Blev tre lite längre intervaller med start från samma ställe. Var kul att se hur pass jämn jag var på de olika intervallerna. Drog en fräsig sladd efter varje intervall och det skiljde inte mycket mellan varven. Här är spåren för andra och sista…

Annons
Efter passet rörde ja ihop ett enmansvåffelkalas… Det var också här ja tog fram och luftade Husqvarnan. Mitt fina gamla våffeljärn ja ärvt efter min underbara Farmor Lisa:) Igår gjorde jag hemmagjord blodpudding för första gången…men den får vänta till imorgon! Nu är det rodelträning i soffan som står på schemat!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.