Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lördagens keps cup

Idag var det dags att Kepsa igen:) Värmdö bjöd på en rolig bana som hade ett och annat tungkört parti. Var ut och provkörde tre varv på den förhållandevis korta banan. Lite lerigt här och där men i det stora hela torrt och fint. Var med hyfsat i starten och var inte långt efter vid varvningen. Hade häng och låg i hasorna på Gunnar och Ville när det blev väldigt trångt vid lite varvningar. Det fick då en lucka på 5-10sekunder. Ja fick ligga på för att hålla deras tempo och att jaga ikapp var mer än vad mina små ben orkade med. Det blev en fjärdeplats och en bra känsla! Nu är ja ute på ett väldigt spännande fotojobb! Återkommer om det!

Annons
Micke var outstanding idag och vann med god marginal! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.