Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Livet på en pinn….sadel!

Vilken drömdag! Sådana här dagar är svårslagna och går alla gånger före kanarieökonceptet. Solen lös starkt och värmande. Lagom kallt, vet inte exakt vad termometern stod på men jag varken frös eller drunkna i svett så väldigt lagom! Mysiga vägar, trevligt sällskap! Ja ni förstår att det var en väldigt härlig tur… När man inte trodde det kunde bli bättre slog det mig att jag nu ska avnjuta en god espresso. Underbart! Hoppas du som läser det här har haft en minst lika härlig söndag!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.