Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lite snabbare än innan!

Kan börja med gårdagen då det på kvällen blev en sväng till Lövstalöt, strax norr om Uppsala. Var där och körde Upplands cup. Benen var kanske inte det bästa efter söndagens köttande på Lida Loop men det är en kul och hård bana där i Lövstalöt och jag gasade så gott jag kunde. Idag har jag pillat med lite allt möjligt, jobbat nere i garaget, fotograferat och hunnit med en sväng på hojen! Tänkte visa en av bilderna jag tog idag på min älskade BMC Fourstroke som precis blivit stylad och således något snabbare… För visst gör styling fordon snabbare, det kan väl vilken EPA-traktor-åkare som helst intyga! Kanske skulle hänga en klase Wunderbaums på styret också.. hehe. Imorgon drar jag iväg på ett spännande äventyr! Men det kan jag skriva några rader om imorgon när jag är på Arlanda..

JAN_3910_Jesper_Andersson_1

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.