Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lite fotografering

Efter förmiddagspasset var jag iväg en sväng till Märsta och fixade. Min mixer har gått varm så jag var tvungen att beställa lite reservdelar 😉 Var även iväg och fotograferade lite. Har för mig att det är en nedlagd tegeltillverkning, eller något liknande. Det var i alla fall lite spännande att fotografera.

Annons


När jag kom hem blev det en sen lunch. Makrill i tomatsås måste inte vara tråkigt… det är grymt nyttigt, gott och kan se trevligt ut! Nu ska ja snart svida om till cykelkläder. Julmiddag med SMACK ikväll som inleds med cykling och sedan en sväng upp till simhallen!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.