Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lite downhillbilder

I helgen var jag upp med Oliwer Kangas på Högdalstoppen/tippen och fotade lite. Oliwer är också sponsrad av Tyresöcykelmagasin så även om vi cyklar på helt olika sätt så är vi nästan lite teamkamrater…eller kanske teamkamratskusiner eller nå liknande! hehe.
Det var i alla fall en riktig utmaning att fotografera. Svårt att hinna med! Ni får lite bilder på Michael och Marielle som var där, bilderna på Kangas håller jag lite på då de eventuellt ska iväg på annat 🙂

Går och funderar på ett 70-200 objektiv…Kanske ska sälja Gullefjun och köpa ett objektiv istället

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.