Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lilla Sigtuna-endurot

Det låter ju som något som skulle kunna va kul att arrangera;) Men vi är inte riktigt där ännu. Efter att fixat lite prylar inför morgondagens jobb fick jag idag finbesök! En av de som var med ner på Apollos resa till Madeira för drygt en vecka sedan bor inte långt härifrån och idag visade jag lite roliga stigar här i Sigtuna. Jag har min lilla enduroslinga som blir ca 25 km med 8-10 utförskörningar, korta… men bättre än ingenting;) blev en variant av den och vi fick ihop närmare 600 höjdmeter. Riktigt skoj att få in nya ögon på stigarna, hittade lite nya roligheter att cykla!

IMG_2670

IMG_2659 IMG_2667 Snapseed Snapseed Snapseed

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.