Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Lida-pepp

Imorgon är det Lida loop. Ett av långloppcupens roligare tävlingar. Nära, publikvänligt och en kul bana. Förkylningen som ja bråkat med i veckan tycks ha bosatt sig i far istället. Var ut en sväng på förmiddagen och kände lite på kroppen. Eller kände lite på marken kanske? Skrota rätt ordentligt på Trollstigen, såklart i den steniga utförslöpan. Kavlade av framdäcket men i övrigt klarade sig cykeln bra, smidigt när ansiktet, armarna och nyckelbenet tar smällen istället för att cykeln pajar! Ja har nämligen aldrig sett en kolfiberram självläka… Hem och bytte framhjul och trampade vidare lugnare:) spana bland annat in fågeltornet och tofsviporna ute på Wenngarn. Kom en hel drös med gamla traktorer också! Wenngarn har verkligen blivit nå nytt! Fler bilder från Arlanda test track kommer under kvällen.

Annons
Fästingar är det värsta ja vet!!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.